CAV SEDOP LEERT U ACCORDEON SPELEN !!!

De Accordeonvereniging SEDOP uit Willebroek is vanaf september 2018 gestart met het aanbieden van accordeonlessen aan leerling (kandidaat) muzikanten die onze vereniging in de toekomst willen komen versterken en niet in de mogelijkheid zijn om naar een muziekacademie te gaan. Deze lessen worden gegeven  onder de vorm van privé-les.

Voor elke leerling wordt een aangepast programma uitgewerkt dat zal toelaten in eigen tempo vorderingen te maken. De nadruk ligt op het bespelen van het instrument, maar er wordt ook aandacht besteed aan de nodige basis van notenleer en muzieklezen, waarvoor officiële handboeken gebruikt worden.

Voor meer informatie  0486 322 006 of  U  kan een mailtje sturen naar: cav.sedop@gmail.com , wij contacteren u dezelfde dag nog.